• Forside
  • Pynt
  • 1:32 Model bil for Suzuki Jimny Model Voksen legetøj 4X4 Garage kit offroad tilbehør

Vis her

10

Pynt

1:32 Model bil for Suzuki Jimny Model Voksen legetøj 4X4 Garage kit offroad tilbehør

kr300.43

Tags: led kit jimny, mærkat 4x4 jimny, suzuki jimny toy fjernbetjening, blizzard mærkat, miniature lastbil, bil tilpasning tilbehør, direkte 4x4 tilbehør, swift sport, lodret damp motor model, suzuki grand vitara.


  • SKU: w604

Bestsellere

Beskrivelse

1:32 Model bil for Suzuki Jimny Voksen legetøj 4X4 Garage kit offroad tilbehør

Kroppen skallen kan være farvet af dig selv, alle af den oprindelige ene er hvid .

Vis Tid:

Hvordan Kan Jeg Købe I www.groensamvittighed.dk:

Finde et produkt, du ønsker, og klik på produktets navn eller et foto;

Angiv den mængde produkter, du ønsker at købe;

Vælg den shipping virksomhed, du ønsker at bruge;

Klik På "Køb Nu";

Kontrollere din shipping adresse og ordre oplysninger, og klik på "afgiv Ordre";

Vælg Kreditkort (Visa eller MasterCard), SPÆRREDE som din betalingsmetode.Du kan klikke på det hyperlink, og får hjælp trin-for-trin;

Efter leverandør skibe vare(r), et tracking nummer vil blive vist i dine ordre detaljer.Du kan bruge dette nummer til at spore din ordre på rederiets hjemmeside;

Efter at du har modtaget og gennemgået, bedes du logge ind på www.groensamvittighed.dk og bekræfte tilfredsstillende modtagelse.

Log på www.groensamvittighed.dk og give en feedback til din leverandør.

Forsendelse:

Vi sender til hele Verden, undtagen nogle lande og APO/FPO .

Elementer vil blive sendt til din www.groensamvittighed.dk ' s adresse .Sørg for, at forlade den korrekte leveringsadresse og tilbud, telefon nummer for din ordre.Det er meget vigtigt for levering.Hvis leveringen mislykkedes for din forkert adresse eller forkert telefonnummer, med alle de omkostninger, der er afholdt er forpligtede sig af dig.

På grund af den sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at adressen ændres via e-mail.Vi har intet ansvar for shipping adresse eller forkert eller ikke kan leveres adresse.

SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Og vi er ikke ansvarlig for Skader eller pakken er blevet tilbageholdt af dit lokal skik.

For ekspedition uden problemer og hurtigt, vi kan sende produkter via et andet luftfartsselskab, er afgørelsen af os er endelige.

Dine varer måske delvist leveret til levering begrænsning, hvis du for mange poster.Resten af dem kan nå dig hurtigt, og du kan kontakte os for flere detaljer.

Betaling:

Vi anbefaler dig at betale på www.groensamvittighed.dk.

West Union, TT og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Vær betaling inden 3 dage efter, du har for at sikre hurtig forsendelse og levering.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Vende tilbage:

Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER!

Alle returnerede varer skal DU VÆRE i den originale emballage, og vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.

Hvis du ikke er tilfreds med købet, ville vi være glade for, at foretage en ombytning eller tilbagebetaling i en uge, bedes du kontakte os før returnering.Den forsendelsesgebyr sket, er ikke refunderbart, forsendelsesomkostninger for udveksling, vil være bærer af dig.

Bedes du sende i form af e-mail til os med anmodning om returnering inden for 7 dage (vedhæft fotos, hvis det er muligt).Bedes du returnere det inden 15 dage for en ombytning eller tilbagebetaling.Du bedes kontakte os før du returnerer det.Bedes du venligst returnere varer via EMS eller indlæg med tracking nummer, tak.

Garanti er ikke dækket for ulykke, vand, misbrug, forkert brug eller andre skader forårsaget af unormal brug.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden.Du venligst fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.groensamvittighed.dk!

Vægt:

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Den Pris, du har betalt for elementer, der udelukker enhver told skat.Vi har endnu ikke skulderen nogen opgaver i modtagerlandene.

Vi plejer at erklære dine varer som GAVE eller PRØVE osv.på den handelsfaktura, eller told-erklæringen, bemærk venligst at dette lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale.Og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere enhver GST eller V. A. T eller andre importafgifter, skatter og afgifter, men vi kan ikke garantere, ingen skat, da det afhænger af dit land ' s politik.Selv om toldbehandlingen, er ingen af vores ansvar, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig i henhold til vores 7 år eksporterende oplevelser.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Seriøs Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.

Feedback:

Din positive feedback og 5 stjerner vil være meget værdsat.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback, uden at kontakte os, hvis du har problemer med ordren.Vi vil salve alle problemer for dig med en god måde, men den negative feedback kan gøre noget.

Yderligere oplysninger

  • Element Vægt: 0.8 KG
  • Vigtigste Materiale: Plastik, Fiber
  • Mærke: Blizzard Motorer

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr78.66 kr43.29

Pynt

Bil Affugtning Pose Kan Genbruges Affugter Tørremiddel Klart Forrude Fugtig Fugten Absorbere Tør Pose

Løsningen på fugtig og uønsket fugt du skal Blot placere den universelle affugter i den ønskede placering, og det vil gøre sit job helt af sig selv, Om det er en bil, campingvogn, båd, garage eller kælder.Det kan absorbere op til 30% af sin egen vægt i vand, hvilket forhindrer dugger windows eller beskytte mod fugt-relaterede lugt og rust Ideel til affugtning biler,

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev