10

Home Storage & Organisation

2stk Døren Hængende Bag Oxford Stof Tøjvask Hæmme Taske Opbevaring Arrangør for Skab Dorm Soveværelse Badeværelse

kr150.89 kr87.49

Tags: soveværelse med tæppe, indretning dorm, kollegieværelse opbevaring, sovesal, boho rummet, dorm, tapestri væggen, dorm opbevaring, dorm room møbler, college dorm værelser.


  • SKU: w478

Bestsellere

Beskrivelse

Beskrivelse

Ønsker at slippe af med rodet artikel i skabet og begrænset plads, så du har brug for dette i løbet af døren og wardobe hængende arrangør!Varen er i ekstra stor størrelse, som er nok for dig at holde dit tøj, du kommer til at vaske.Den med lynlås forneden åbning der gør det nemmere og hurtigere aflæsning for nem at vaske.Det er også en stor opbevaring organizer til at holde dit værelse ryddeligt samt at spare plads til dit hjem på ingen tid.Premium oxford stof materialer, sikre dets holdbarhed og bæreevne.Perfekt til hjemmet, soveværelse, stue, badeværelse, studere, køkken, kontor og så videre.Vælg ét for at forenkle og forskønne dit liv!

Funktion

- Farve: Se billede

- Materialer: Oxford stof

- Størrelse: Ca 58 x 20,5 x 1 cm x 22.8 8.07 x 0,4 tommer (L x W x H)

- Lavet af canvas materiale af høj holdbarhed, slidstærkt og robust.Kan maskinvaskes, er let og hurtig at rengøre og lad det lufttørre.

- Generøs størrelse med stor kapacitet.Det er 75cm/ 29.5 cm lang og 54 cm/21.2 tommer bred.Arrangøren har nok lagerplads til at holde sokker, undertøj, huer og andre klæder og andre ting.

- Lige til at hænge bag døren i badeværelset eller soveværelset eller hænge det over garderobe, skab og hvor som helst ellers, du kan lide.Rimeligt benytter sig af den uudnyttede plads til opbevaring.

- Godt potects dit tøj og andre ting fra snavs, støv, fugt og bakterier.

- Ikke tage meget plads, praktisk og transportabel.Den tøjvask taske er perfekt til badeværelse, soveværelse på dit værelse og hjem.Det er også en vidunderlig opbevaring organizer til rejse brug.

- Det vil hjælpe dig med at spare plads og holde soveværelset ryddeligt til at gøre dit liv lettere.Lynlås forneden åbning der gør det nemmere og hurtigere aflæsning.

Pakkeliste

2 x Space Saver Bag Oxford Stof Døren Hænge Vasketøj Hæmme Taske Opbevaring Arrangør for Skab Dorm Soveværelse Badeværelse (Mørk Grå)

Yderligere oplysninger

  • Materiale: Plast

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr39.55 kr27.28

Home Storage & Organisation

HOOQICT Hjem Arrangørerne Opbevaring Tøj Organizer Til Garderobe, Køkken Badeværelse Soveværelse Sengen Arrangør Væggen Hænger Lomme

Om Forsendelse 1. Vi vil sende produktet indenfor 1-5 dage, når din betaling er gennemført. 2. Hvis du ikke modtager din vare inden for 60 dage, bedes du kontakte os.Vil vi tjekke det for dig. 3. Russiske venner, venligst forlade os det fulde navn,og din gade og husnummer og lejlighed, fordi Rusland har nye regler for at modtage pakken med succes. 4. Hvis du er engros-kunder,

kr140.71 kr90.07

Home Storage & Organisation

16/24 Lommer Kalender Opbevaringspose Væggen Hænger Alfanumeriske Canvas Taske, Bærbare, Boligindretning Opbevaring

16/24 Lommer Kalender opbevaringspose Væggen Hænger Alfanumeriske Canvas Taske Bærbare RP8 Funktioner: 1. Materiale: Lærred og træ-stick beslag,Robust og nem at rulle op til opbevaring, kan genbruges i næste år. 2. To valgfri størrelse. 16-lomme-eller 24-lomme valgfri.Perfekt størrelse til væg hængende ornamenter,Fyld med din egen gaver til

kr45.43 kr34.09

Home Storage & Organisation

3 Lommer Nye Hængende Opbevaring med Taske vægmonteret Garderobe Diverse Hængende Bag Container Stof Bomuld Klud Pose klud Organizer

3 Lommer Nye Hængende Opbevaring Med Taske Vægmonteret Garderobe Diverse Hængende Bag Container Stof Bomuld Klud Pose Organizer Funktioner: Lavet af høj kvalitet bomuld, linned stof, miljøbeskyttelse og let at rengøre, holdbar og har en lang tjenesten tid.Den har stor kapacitet og kan klassificere at administrere dine mange små personlige foderstoffer og gadgets.Med

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev