• Forside
  • Mænd ' s Briller
  • Brille Reparationssæt Solbriller Reparationssæt Med Næse Puder Skruer, Skruetrækker, Pincet Til Ur Ur Forestilling Reparation

10

Mænd ' s Briller

Brille Reparationssæt Solbriller Reparationssæt Med Næse Puder Skruer, Skruetrækker, Pincet Til Ur Ur Forestilling Reparation

kr69.04 kr53.83

Tags: brille skruetrækker sæt, brillestel skruer, brille reparation skruetrækker, brille kit reparation, sæt torx, tweezer børn næse, halskæde reparationssæt, se værktøj, området demagnetizer, værktøj wiha.


  • SKU: w3088

Bestsellere

Beskrivelse

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Brille Reparationssæt Solbriller Reparationssæt Med Næse Puder Skruer, Skruetrækker, Pincet Til Ur Ur Forestilling Reparation

(Perfekt reparation kit) Denne briller repair kit leveres med 13 størrelser skruer 6 x forskellig størrelse skruetrækker, en multi - funktion skruetrækker, en lille pincet, næse puder udskiftning og rengøring af glas klud, som kan tilfredsstille de fleste reparationer, der har brug skruer, der er perfekt til reparation af briller, solbriller, ure, mobiltelefoner, ure og andre præcise enheder.

(Multi-bruges skruetrækker) solbriller repair kit er udstyret med en 3 i 1 skruetrækker, som har en phillips-hoved, flad hoved, og en hex nut driver, især for stramme små skruer på briller og solbriller.

(Premium kvalitet), som er anti-rust, kan ikke nemt ud af formen og vil i sidste levetid i brug.

(Hensynsfuld design) Alle skruerne er separat placeret i forskellige net, der er markeret med den model af skruerne på toppen af nettet, hvilket er mere bekvemt for dig at vælge den rigtige skrue uden tøven.

(De er nemme at bære) Alt tilbehør er godt pakket i en gennemsigtig boks til at holde dem i orden, er der ingen risiko for tabte genstande; dette lille repair kit er også let vægt, let at bære, selv når de rejser.

Denne brille skrue sæt har skruer, der ikke kun forskellige i længde, og endnu vigtigere, de er forskellige i diameter: 1, 1.2, 1.4, 1.6 mm, mens andre kun har 1.2 og 1.4 mm, brug sortiment er større end normale briller reparationssæt.

trin 1

Pick up en skrue med en skruetrækker

trin 2

Erstatte tabte eller gamle skruer

trin 3

Thghten skruer med scredriver

trin 4

Udskift gamle næse puder hjælp udstyret premium-pads (3 par fælles næse pad, der er indeholdt)

farve:Foto Farve

Materiale:Plast, metal

Pakkens Indhold:

3 * Næse puder

1000 * Skruer

7 * Skruetrækker

1 * Pincet

1 * Brille rengøringsklud

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.groensamvittighed.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Yderligere oplysninger

  • Værktøjer: Værktøj Sæt
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr29.92 kr16.43

Mænd ' s Briller

2 Sæt Mini-kontaktlinse Max Travel Iblødsætning Tilfældet med Lynlås Pose til Opbevaring

Beskrivelse: Kage(til Venstre), der er markeret på kassen, ingen rod, ingen forvirrende. Lomme størrelse, nem at bære og rejse / hjemme-brug. Nyttigt til opbevaring og iblødsætning kontaktlinser, holde dem rene og klar. Høj kvalitet plast. Og med en vandtæt lynlås etui. Specifikation: Materiale:plastik Taske

kr45.25 kr41.63

Mænd ' s Briller

Lymouko 100pcs/Masse Sort Farve Nylon Briller Snor Holder Solbriller til Rejser, Briller Lanyard Hals Reb Rem

Lymouko 100pcs/Masse Sort Farve Nylon Briller Snor Holder Solbriller til Rejser, Briller Lanyard Hals Reb Rem Funktioner: 1. Smuk, Mode og Økonomisk Produkt som en Gave; 2. God Beskyttelse af dine Optiske Briller og Solbriller; 3. Design for Briller, Briller, Solbriller, Polariserede Solbriller; 4. Oxford Fabirc, Denim, PU læder, Ægte læder eller Ruskind,

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev