• Forside
 • shop
 • Yocada Kost og Fejebakke med lav Vægt Lange Håndtag Stritter Oprejst til Hjem, Køkken Gulvet Rengøring

10

shop

Yocada Kost og Fejebakke med lav Vægt Lange Håndtag Stritter Oprejst til Hjem, Køkken Gulvet Rengøring

kr193.26 kr125.63

Tags: gulvtæppe scoop, led plante rød, træ-flot kost, kost, kimono sæt, cyklonen dyse, bambus kost, krop, og skala timer, ren, kost barn.


 • SKU: w29

Bestsellere

Beskrivelse

Kost og Fejebakke Sæt Børster Oprejst Stå Op Lette Vægt Lange Håndtag Kost Kam Indendørs Udendørs Perfekt til Hjem, Køkken Værelse

Produkt Funktion 1.Kost og Duatpan Sæt DEN PERFEKTE HØJDE: Glem alt om børsterne, der er for kort og besværligt!Denne kost er ekstra høj i 52" så du vil aldrig behøver at bøje sig ned igen!Det lange kosteskaft vil også give dig mulighed for at nå ud til hvert hjørne, og stedet, selv under sofaen, så kan du beholde din plads pletfri! 2.Kost og Fejebakke Sæt Softkey 4 Lag Vinkel Kost, børster: Fejebakke Kommer med en høj kvalitet børste børste konstruktion, der vil ikke absorbere vand, længere levetid, miljøvenlige fibre fra genbrugte PET.Og vi bruger en særlig teknologi til at producere den kost, hoved, for at gøre det mere holdbart, og bedre end almindelige kost. 3.Kost og Fejebakke Sæt PRAKTISK FEJEBAKKE: Denne fantastiske fejebakke var designet til din komfort, så du kan få perfekte resultater med noget besvær!Støvet pan har en gummilæbe på kanten, så at alt det støv og snavs vil blive fejet lige i fejebakke i stedet for under den.Det har også indbygget tænder, så du kan redes kost, børster og holde dem rene for snavs og meget snavs. 4.Kost og Fejebakke Sæt Nem Stand-up Opbevaring: Kost klikker på fejeblad for oprejst, kompakt opbevaring holde dit hjem eller arbejdsplads ren og pæn.Fungerer perfekt til multi-overflade, venligt og renser alt fra gulve til garage gulve, Trægulv, Til Indendørs brug.

5.Kost og Fejebakke Sæt pladsbesparende DESIGN: smart design af kost og fejebakke, der gør det perfekt til små lagring af skabene, så det er meget kompakt for maksimalt pladsbesparende.Kosten kan placere på fejeblad til lodret opbevaring, og det er også klappes sammen, så det kan være nemmere at opbevare og flytte.

Tips

Engros-og drop shipping er både velkommen.For engros,vil vi tilbyde rabat.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.Betaling 1. Vi accepterer Alipay på www.groensamvittighed.dk.

2. Du kan betale med Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi, og Bank Overførsel.

3. Alle betalinger er accepteret gennem sikkerhed betaling processor ESCROW.

4. Betaling skal ske indenfor 3 dage efter du afgiver bestilling.

Sending

1. Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse, Pls kontrollere, at din adresse skal matche din modtager adresse.

3. Service Transit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere.Især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 60 dage fra betaling, pls kontakte os.Vi vil spore shipping information og svare dig så hurtigt som muligt.

Feedback

1. Hvis du modtager din ordre i god stand, at vi ville være taknemmelig, hvis du vil forlade os 5-STJERNEDE POSITIV FEEDBACK.

2. Pls kontakte os først, hvis du ikke er tilfreds med varen, når den er modtaget, vil vi tilbyde dig en tilfredsstillende løsning, før du forlade din feedback eller tvist, Tak for din forståelse!

Yderligere oplysninger

 • Kosteskaft Materiale: Aluminium
 • Model-Nummer: SBZ001
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Fejebakke Materiale: Plast
 • Type: Håndkost og Fejebakke
 • Kost, Hoved Materiale: Børster
 • Brug: Hjem

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Wzubkova Sashc1989j

  Satisfied with my delivery

kr142.80 kr98.53

shop

Kost Husstand Sæt Kost Og Fejeblad Kombination Kost Non-stick Hair Flot Artefakter Visker Mopper Oprejst Stående Til Hjemmet

Funktioner: 1. Høj kvalitet: håndtag af kost og moppe er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, ikke let at rust og pause.Den opgraderede 97cm (38i) lange kosteskaft giver dig mulighed for at stå oprejst til at feje gulvet, komfortabelt i stedet for at bøje sig ned; TPR blødt gummibånd problemfrit passer jorden og ikke lække støv. 2. Effektiv og stort

kr113.55 kr78.36

shop

Sammenklappelig Stand Kost Og Fejebakke Sæt Fejebakke Og Kost Sæt Folde Oprejst Stående Feje Viskerblade Sæt Kost Og Fejeblad

Funktioner: 1. Høj kvalitet: håndtag af kost og moppe er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, ikke let at rust og pause.Den opgraderede 72cm (28in) lange kosteskaft giver dig mulighed for at stå oprejst til at feje gulvet, komfortabelt i stedet for at bøje ned; blødt gummibånd problemfrit passer jorden og ikke lække støv. 2. Effektiv og stort område

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev