• Forside
  • shop
  • Unisex parfume Versace Atelier Vanille rouge, EDP, 100 ml

Vis her

10

shop

Unisex parfume Versace Atelier Vanille rouge, EDP, 100 ml

kr465.85 kr419.25

Tags: pinko, solbrille, prada, stof håndklæde, glas mænd, fosil se kvinder, sæt versace, bata versace, skulder taske kvinder, vuitton.


  • SKU: w2485

Bestsellere

Beskrivelse

Pyramide sammensætning

Moskus, praline, pulver noter, Rose, Madagaskar vanille

Den Orientalske

Vanille Rouge-spændende Øst vanille unisex parfume, udgivet i 2019, som den berømte italienske fashionable hus Versace inden for rammerne af den aromatiske samling "Atelier Versace".Den linje, der indeholder seks af de aromatiske forbindelser, som er afsat til en bestemt parfume ingrediens.

Udviklet af pachumer Yordi Fernández sammensætning "red vanilla" er vævet af fuldskab slik af røde vanille, fløjlsagtig-pulver, Moskus, silky-krydret duft af rose og bitter-valnød nuancer af mandel.

Duftstoffer er fremstillet i samme flasker med forskellige farver, med tunge gyldne kasketter med billede af den helt logo.Flaske Versace Vanille Rouge er lagret på en blid citron gul farve, der afspejler den lethed og citrus friskhed af parfume lukket inde i det.

Yderligere oplysninger

  • Oprindelse: DET(Oprindelse)
  • Element Type: Antiperspirant

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr331.09 kr201.96

shop

Axe Mærke Universal Olie til Smerte Lindring af Forkølelse og Hovedpine 1.89 Oz. Eller 56 Ml (2 flaske)

Om Produktet For hurtig lindring af forkølelse & hovedpine/smerter Kun til udvortes brug.Anvende en eller to dråber, til det ramte område.Pakken indeholder 2 flasker Økse Mærke Universal Olie Vigtig Information Juridisk Ansvarsfraskrivelse Den faktiske produkt emballage og materialer kan indeholde flere og forskellige oplysninger, end hvad der er vist på vores hjemmeside.Vi

kr76.09 kr75.35

shop

Arabiske olie parfume Kashmir Oudh 8 ml

Sammensætning Linalool 10% geraniol 20% limonen 20% citral 20% citronellol 20% hydroxyisohexyl 3-циклогексен карбоксальдегид 10% Beskrivelse Brændeovnen duft af Kashmir Oudh al-Nuaim olie spiritus er designet til stilfulde, moderne mænd.Arabisk olie parfume er egnet til program for hver dag.Det perfekt åbner i al slags vejr, det lyder

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev