• Forside
  • Mænd ' s Briller
  • Køresyge Briller Aftagelig Bærbare Sammenklappelig Rejser, Sports Briller Anti-Køresyge Cruise Skib, Anti-Kvalme

10

Mænd ' s Briller

Køresyge Briller Aftagelig Bærbare Sammenklappelig Rejser, Sports Briller Anti-Køresyge Cruise Skib, Anti-Kvalme

kr249.48 kr199.57

Tags: rejser sygdom armbånd, anti kvalme håndled, brightzone briller stor, cruise skibet toy, rammen halvdelen, rejser syge børn, cruise model, anti kvalme armbånd graviditet, rammen glas, brightzone farve briller.


  • SKU: w2287

Bestsellere

Beskrivelse

Carsickness Er Vores Normale Fysiologiske Reaktion.Nogle Mennesker, Der Har Været Carsickness i Lang Tid Selv Har en Frygt for Biler.så Snart De Får på den Bus, De Føler sig Svimmel og ikke Kender den Nordvestlige del af landet.Men de Fleste Mennesker Stadig Har en Svag Følelse af Carsickness.Dette Er en Meget Smart Enhed, Som Kan Skabe en Balance mellem Øjnene og Hjernen, Således At Hjernen Ikke Vil Føle sig Disharmoni.Det Der Er Fire runde Rammer på den Front, og Venstre og Højre side, og Hver Frame Er Fyldt med Blå Væske, Hvis Højden Er Halvdelen af Rammen.Funktionen af Disse Blå Væske Er til at Ryste Eller Vippe Køretøjet, Kan brugerne Altid kan Se den Korrekte Mærke i Rækken af Synlighed for at Rette den Visuelle Perception.På Samme Tid, Vores Briller Vil Også Give off Citron Frugt Smag, Det Er Sådan et Simpelt Princip, men Det Er Meget Godt for Trafik Sygdom Effektiv.Briller Behøver ikke at Være Slidt Hele Tiden, Bare Bære Det om Ti Minutter efter, Svimmelhed Opstår.Uanset om Du Er køresyge Eller Luft Sygdom, Denne Lille Briller Er Egnet, Kan du Endelig Sige Farvel til køresyge Piller med Store Bivirkninger.

Hvis Du Har Alvorlige Carsickness Symptomer, Når Du Går ud for at Tage en Bus, Anti-Carsickness Briller Vil Være en Stor Hjælp til Dig.

Når det signal, der Sendes ved den Indre Ører, Øjne og Sensoriske Nerver til Hjernen Har Perceptuelle Forskelle med de Faktiske Handlinger af Kroppen, Vil Vi Producere Nogle Symptomer, Herunder Kvalme.

Rammen for, at Glassene Er Fyldt med Blå Væske, Der Ser Cool og Adorkable.Øjnene Konstruere det Perifere Syn gennem Disse Væsker, og Koordinere Oplysninger for Overførsel af Visuelle Oplysninger og Andre Oplysninger til Hjernen.Læger Tyder på, At Når Der Er Carsickness Symptomer, Satte Briller på med det Samme, og Alle Symptomer Forsvinder Inden for 10 Minutter.For Dem, Der Har Nærsynet Øjne og Har Allerede Båret Briller, Briller Kan Bæres på den Optiske Linse.

Når Din Carsickness Symptomerne Forsvinder, Kan Du Tage Dine Briller og Nyde Resten af Rejsen.

Iført Trin: ① Udstyre dig Selv Umiddelbart efter den Første køresyge Symptom (Du Kan Bære Det på et Par Briller).

② Bære Briller 10 til 12 Minutter at Synkronisere Dine Sanser.

③ Tage de Briller på, og Nyd Rejsen.

Yderligere oplysninger

  • Ramme Materiale: PP
  • Køn: Unisex

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

  • Perviz Hesenlli

    He hasn't arrived yet.

kr263.64 kr163.46

Mænd ' s Briller

AZB Mode Træ Overdimensionerede Briller rammer for mennesker og Kvinder Recept Optiske Briller Rammer Klar Linse Briller Briller

Dette punkt er en frame briller,til rådighed til at ændre det til Nærsynethed/H yperopia linse. ( hvis du ønsker det Nærsynethed/H yperopia briller,bedes du kontakte os ) Det er en perfekt dekoration, elegant og unik for både mand og kvinde.Funktioner - Ramme bredde: 145 mm. - Broen bredde: 17mm . - Benlængde:142mm. - Lens højde: 46 mm - Linse bredde:

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev