• Forside
 • shop
 • Varme infrarød film dimensioner EASTEC, varmt gulv, 30 cm, Yu. Korea laminat, for at enhver opvarmning af vægge, gulv, loft,

10

shop

Varme infrarød film dimensioner EASTEC, varmt gulv, 30 cm, Yu. Korea laminat, for at enhver opvarmning af vægge, gulv, loft,

kr9.07

Tags: badeværelse varme, film-gulvtæppe, - gulvtæppe-radiator termostat, carbon film varmer, gasolie til opvarmning termostat, infrarød væg-gulvtæppe, korea varme infrarød film, varme-gulvtæppe termostat, zebrano laminatgulve, gulve laminat installere.


 • SKU: w2231

Bestsellere

Beskrivelse

Bemærk venligst: klemmer, termoregulator, substrat, der er købt separat Sydkorea!Fremragende kvalitet!!!!! 220 W/m.sq.Forbrug 40-60 W/m.sq.Bredden af kobber dæk er 15mm.Bredden af varme element er 10mm.Tykkelse er 0,338 Micron.Line cut 250mm.

Med hjælp af termisk film, du kan ikke kun varm, men også gøre huset mere hyggeligt.

Det er installeret på vægge og loft, er det anvendes i landbrugs-områder (isolering budok, oprettelsen af en brooder/inkubator), men oftest-som er monteret på gulvet.

For 8 år har vi hjulpet kunder med valg af termisk film og vide, hvordan at finde den bedste løsning for hver enkelt kunde.

Varme film med strømforbrug 220 W/m2 har en skak struktur, varme element er kulstof pasta.

Til Salg "på en klippe" Fragmenter, længde, der er kort 25 cm-for denne film er der en særlig markering.

Der er en anden markup på den øverste kant af filmen, en flere meter.

Tykkelse-338mm.Længden af filmen på en seriel forbindelse ikke er mere end 10 m.

Har en garanti på 15 år, den angivne levetid er op til 50 år.

På film kan ikke sætte tunge genstande, fordi det ikke har den effekt, at selvregulering og anti-spark mesh, begrænset varmeafledning kan føre til overophedning af de varme filmen og dens fiasko.Det skal være placeret kun på åbne, ikke er lavet møbler i rum, der er installeret under laminat-og parketgulv bord, egnet til montering på vægge og sved Олке.

VIGTIGT:

Separat, skal du kontakte klip, substrat, tape og termoregulator er købt.

Skære den termiske film kan kun være på særlige linjer af den klippe, som er markeret og placeret hver 25 cm.

Den termiske film strips, der skal være placeret ved kontakter til væggen, som de termoregulator vil blive installeret senere.

Yderligere oplysninger

 • Type: Gulvvarme Systemer
 • Oprindelse: KR(Oprindelse)
 • Infrarød varme-gulvtæppe: Ja
 • Kontrol Metode: termostat
 • Garantiperioden: 15 År
 • Oprindelsesland: Sydkorea

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • PretyGurl0601

  Delivered in a week from Krasnodar to Peter. the track was tracked, the quality looks good. If it sucks, I'll add a tip.

kr169.28

shop

Termoregulator for varmeapparater (termostat) Terneo rz, socket montering, elektrisk med digitalt display, temperatur kontrol

Terneo rz temperatur controller-direkte styring af lufttemperatur Den terneo rz temperatur controller er udstyret med en ekstern luft temperatur sensor. Overvåge driften af el-radiatorer, infrarøde paneler, og kølesystemer i temperaturområdet fra 0 til 30 °C. Indstilling af varme start timer Timeren giver mulighed for termostaten til at begynde at

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev