Grøn Samvittighed
  • OPSKRIFTER
  • MIN HISTORIE
  • JUICING
  • VIDEOER & LINKS

Sjæleguf

2/15/2014

0 Kommentarer

 
Picture
Hvis man skal synde, så kan man ligeså godt gøre det ordentligt (det er nemlig en rigtig god undskyldning). Denne her dessert er meget tung, meget sød og virkelig dejlig! Jeg tryllede den frem den anden dag, da jeg skulle lave en hurtig dessert, og jeg blev faktisk helt overrasket over, hvor godt den smagte - især fordi den var så hurtig at lave. 


Sukkerchok til 6         Fremgangsmåde

Dadelbund med nødder
2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
300 gr. stenfri dadler 
1 tsk ægte kanel


Chokoladetopping
1 dl kokosolie
1 dl kokosrasp
100 gr. mørk chokolade
Kom alle ingredienserne til daddelbunden i en foodprocessor og blend i ca 20 sekunder. Massen må gerne være grofthakket, da det giver bid. Fordel massen på bagepapir i et fad. Bunden skal være ca en centimeter tyk. 

Smelt chokoladen forsigtigt i kokosolien på lavt blus, og hæld kokosraspen i, når massen er helt smeltet. Fordel chokoladetoppingen oven på dadelbunden og dæk til med film. Filmen skal røre ved kagen, så undgår man nemlig dannelse af kondens. Stil kagen på køl i ca 30 minutter, til den er blevet fast - du kan sagtens stille den i fryseren, eller udenfor. 

Skær kagen i små stykker og servér den til en kop varmt. 

Muchos love! 
0 Kommentarer

Din kommentar vil blive offentliggjort, når den er godkendt.


Efterlad et svar.

    Picture
    Var en af mine opskrifter great eller knap så great til dig? Har du forbedret den eller har du bare brug for en uddybende forklaring? Så kast en besked efter mig, så skal jeg nok svare når jeg har grebet den :)
     

      Send en besked :)

    Kast afsted!
Styret af Opret din egen unikke hjemmeside med skabelonerm du kan skræddersy.
  • OPSKRIFTER
  • MIN HISTORIE
  • JUICING
  • VIDEOER & LINKS